Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко гори ??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко гори ??

Здравейте . Искам да попитам алфа 146 колко гори градско и извън градско .Взависимост нали от двигателя .Ще съм ви много благодарен !!!

Нямаше ли много такива теми....Аз мога да ти отговоря така....Гори майкоооо, горииииии......
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Re: Колко гори ??

Първоначално публикувано от k0c3to0o
      Здравейте . Искам да попитам алфа 146 колко гори градско и извън градско .Взависимост нали от двигателя .Ще съм ви много благодарен !!!
      Колега,кажи за какъв двигател става на въпрос под 11 нема да и гори който и да е двг бензин в Града по все пак се кокретизирай.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
        Колега,кажи за какъв двигател става на въпрос под 11 нема да и гори който и да е двг бензин в Града по все пак се кокретизирай.

съгласен ама си харчи да знаеш,но затова пък върви!
        Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

jjkale аз несъм казал,че невърви..Просто му казах да се кокретизира и,че под този разход който и да е двигател нема да падне
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Благодаря ви .Главно говоря за 1.4 90 коня аз нещо такова търся или най-много 115 коня ако не се лъжа те са със 1.6

Comment

Благодаря ви .Главно говоря за 1.4 90 коня аз нещо такова търся или най-много 115 коня ако не се лъжа те са със 1.6
              Колегите искаха да ти кажат, че разхода на всички мотори е почти еднакъв.....Затова моето мнение е да си вземеш по голям мотор с повече конски сили....Все пак къде е да караш 120 или 144 коня и къде е 90....Има разлика. Усети удоволствието в пълна степен от Алфа Ромео....
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
              Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Предостатъчно. Ако това са ти притесненията - не вземай Алфа Ромео поне бензинова.
                Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

гори колкото средностатистически бронетранспортьор, ама от старите... поне да имаше защо....
                  Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

На мен ми гори 12-13 градско и 7-8 извънградско (хем моят крак е по-тежък
                    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

колега под градско има много различни понятия,ако попадаш често в задръствания или на светофари на които зеленото квети 6сек.а червеното 65сек. тогава ти се налага як форсаж при тръгване за да не го изтървеш,разхода може да иде и на 20 а иначе11,12 е нормално.

Comment

Working...
                      X